Ημέρα Αγάπης Παιδιού
Round Table 6 & Κανάλι 6

Ίδρυμα "Ημέρα Αγάπης Παιδιού

Το Ταμείο «Ημέρα Αγάπης Παιδιού» είναι Ίδρυμα (Αρ. Μητρώου 362) που δημιουργήθηκε πριν από 25 χρόνια, από τα έσοδα της πρώτης εκδήλωσης η οποία οργανώθηκε από το Round Table 6 και τον Παγκύπριο Ραδιοσταθμό Κανάλι 6.

Ο στόχος είναι να καλύψει κυρίως εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών που υπάγονται στο Γραφείο Ευημερίας, δηλαδή να βοηθήσει οικονομικά αυτά τα παιδιά ώστε να ξεπεράσουν πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο σχολείο, επιχορηγώντας ιδιαίτερα μαθήματα ή ειδικές θεραπείες και στη συνέχεια να τα ενισχύσει οικονομικά για να τα βοηθήσει να σπουδάσουν.

Από τότε, πέραν των €1,500,000 έχουν μαζευτεί και στη συνέχεια διατεθεί για αυτά τα παιδιά.

Δυστυχώς, κάθε χρόνο τα παιδιά που προέρχονται από οικογένειες που δεν μπορούν να καλύψουν τις βασικές τους ανάγκες, αυξάνονται. Το κράτος καλύπτει ένα μέρος των αναγκών τους, όμως υπάρχουν άλλες σημαντικές ανάγκες αυτών των παιδιών, οι οποίες θα μπορούσαν να τους δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή, που δυστυχώς δεν καλύπτονται.

Οι εκδηλώσεις του Ιδρύματος, που αποσκοπούν στην ενίσχυσή του, συγκεντρώνονται κυρίως κατά την περίοδο των Χριστουγέννων και περιλαμβάνουν Gala Dinner και ξύρισμα μουστακιού επώνυμων προσώπων της Λεμεσού, όπως και χρηματικές εισφορές.